Syklist meldte seg i Førde

Foto: Politiet

En syklist har meldt seg etter drapet på 22 år gamle Anne Slåtten i Førde. Syklisten kan bli et sentralt vitne for politiet.

21.06.04 18:41

- Vi gikk massivt ut og etterlyste folk før helga, og det har meldt seg en syklist. Vi skal nå se om det er en av dem vi etterlyste, det vil si en syklist som drapsmorgenen syklet fra Grovene mot Fossebrua/Førde sykehus, sier lensmann Kjell Fonn i Naustdal og Førde til NTB.

Politiet jobber fremdeles med å kartlegge hvem som var ute i Førde om morgenen søndag 6. juni, da sykepleierstudenten Anne Slåtten ble drept.

- Det er fortsatt folk som melder seg og forteller at de har vært ute mellom klokka 4 og 9 den morgenen, sier Fonn til NTB.

Politiet har også bedt folk om å komme med bilder som er tatt den aktuelle natta, men så langt har ingen meldt seg.

- Bilder fra sentrum og rundt åstedet kan være interessante, og det kan ikke utelukkes at noen har fotografert drapsmannen. Jobben med å kartlegge Førde sentrum er ressurskrevende, og disse bildene vil hjelpe oss, sier Fonn til VG.

Ifølge lensmannen vurderer politiet fortløpende om de skal ta kontakt med utenlandske turister som var i Førde på drapstidspunktet

Foto: Politiet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag