RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Syklist påkjørt av bil - omkom

Foto: Audun Rønningen (Lofot-Tidene)
Sist oppdatert:
En syklist omkom etter skadene fra en påkjørsel langs E-10 i Flakstad.

Politiet opplyser at det i halv-tre tiden kom melding om ulykken i Flakstad. Redningspersonell rykket ut til stedet, og både kystvakt, Sea-King redningshelikopter, politi, ambulanse og brann var på stedet.

Helikopter
Syklisten måtte fraktes til UNN i Tromsø med helikopter som følge av sammenstøtet. Ulykken skjedde i området før man kjører inn i Fjøsdalen-tunnelen på vei vestover.

Politibetjent Espen Svartsund opplyste tidligere i dag til Lofot-Tidende på stedet at syklisten ble kastet flere meter ned i ei steinur nedfor veien.

Døde av skadene
Politiet melder kvart over fem at syklisten døde av skadene etter ulykken. Operasjonsleder Paul Helland i Midtre Hålogaland politidistrikt sier en grundig etterforskning vil si mer.

- Nå vil politiet fra både Vest-Lofoten og Svolvær foreta en grundig etterforskning med avhør og åstedsundersøkelse. Også folk fra Statens Vegvesen vil bistå politiet på stedet med undersøkelse av kjøretøy. De berørte følges opp av helsepersonell, sier Hellan, til Lofot-Tidene.

Den omkomne skal være av utenlandsk opprinnelse og syklet i et følge på tre-fire syklister.

Årsaken eller omstendighetene bak ulykken er foreløpig ikke kjent, melder Midtre Hålogaland politidistrikt.

Les flere saker hos Lofot-Tidene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere