Gå til sidens hovedinnhold

Syv personer i frontkollisjon på E8: - Vi har dannet oss et bilde av hendelsesforløpet

Politiet etterforsker ennå ulykken på E8 fredag ettermiddag, men har allerede et bilde av hva som skjedde da to biler frontkolliderte.

(Nordlys): Like etter klokken 17.30 fredag ettermiddag om lag 23 kilometer fra Tromsø.

To personbiler frontkolliderte ikke langt fra Leirbakken. Den opprinnelige meldingen til politiet gikk ut på at en person satt fastklemt. Alle de involverte, fem barn og to voksne, var imidlertid ved bevissthet da nødetatene ankom stedet, skriver Nordlys.

Skrives ut lørdag

De ble alle sendt i ambulanse til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø. Fire av barna var uskadde og en av dem lettere skadet. Det samme gjaldt en kvinne i 30-årene. Samtlige skrives ut lørdag, opplyser Per-Christian Johansen, kommunikasjonsrådgiver på UNN.

En mann i 20-årene er fortsatt innlagt med det som betegnes som alvorlige til moderate skader, men han er stabil.

I mellomtiden etterforsker politiet ennå ulykken. Allerede fredag kveld var en trafikketterforsker fra Tromsø på stedet for å gjøre sine undersøkelser, forteller operasjonsleder Rune Nilsen.

Ikke avhørt

- Vi har dannet oss et bilde av hendelsesforløpet, men etterforskningen pågår ennå. Så får vi se hva vi ender opp med, sier Nilsen.

Politiet hadde foreløpig ikke avhørt noen av de involverte lørdag formiddag, forteller han videre.

E8 var stengt i flere timer etter ulykken, men politiet dirigerte trafikken via en sidevei. Først i 20.30-tiden fredag kveld var veien åpen igjen for normal ferdsel.

Les flere saker fra Nordlys her.

Les også

Er du villig til å drepe for å unngå at fem skal dø?

Kommentarer til denne saken