RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Tabber felte Brann

Sist oppdatert:
En grusom forsvarstabbe av Brann sendte Marseille inn i Champions League ,

En forferdelig forsvarstabbe av lilleputtsorten felte Branns drøm om Mesterligaspill. Etter å ha spilt en time glimrende og hindret Marseille å få mer enn en håndfull sjanser på eget gress går det i ball for tre av lagets mest rutinerte spillere, Sigurdsson, Bjarnason og Opdal hadde full kontroll på ballen men blir ikke enig om hvem som skal ta den. Niang spratt inn i tomrommet og rundet Opdal på ekstrem halvdistanse og spaserte ballen i mål mens Brann-spillerne sto og så på.

Men hvem andre: Kristjan Ørn Sigurdsson. fem minutter etter den fatale tabben header han et frispark i mål fra nesten 16 meter. En superb scoring som sender det kollektive blodtrykket i havnebyen til himmels.

Men Sigurdsson tok klovnerollen en gang til da han headet løst inn til Håkon Opdal fra 25 meter og nok en gang ble ballen snappet og ekspedert i mål av Marseilles storscorer Niang

Hos Brann har Tijan Jaiteh, Birkir Sævarsson og Trond Fredrik Ludvigsen kommet inn for Gylfi Einarsson, Demba-Nyren og Azar Karadas

Mjelde stolt

- Vi rystet Marseille her i kveld. Det er det ingen tvil om, bare så synd at vi skal få to slike mål i mot oss. Krissy har det ikke godt nå etter å ha vært involvert i begge situasjonene, men vi vinner og taper sammen, sa Mons Ivar Mjelde til Viasat4 etter kampen.

- Det kan ikke være slik at vi må ha flomlys og europacup for å legge ned en slik innsats som i kveld. Nå gjelder det å overføre dette nivået til den sorske serien så kommer vi til å vinne fotballkamper igjen snart. Og vi fikk vist at vi i Brann har noe på dette nivået å gjøre, sa Mjelde .

1. omgang

Brann har hatt to store sjanser til å score i Marseille før seks minutter er spilt.

Først ved Erik Huseklepp som utfordret på kanten og kom alene med keeper fra spiss vinkel, men klarte ikke å lure Marseilles solide sisteskanse.

På corneren som fulgte fikk Gylfi Einarsson muligheten til å gå upresset opp med headet svakt utenfor.

Brann er kommet godt i gang mot et offensivt Marseille-lag som hadde sin største sjanse så langt da stolpen ble stående å dirre etter det harde skuddet fra Taiwo i det 13. minutt.

Hassan El Fakiri fikk gult for en tackling og en franskmann fikk det samme etter å ha slått ned Huseklepp med albuen.

Brann har gjort en stor første omgang. Marseille har bare skapt en målsjanse på de første 45 minuttene. På Branns lag har Erik Huseklepp vært formidabel, Kristjan Ørn Sigurdsson fenomenal. Opdal sikker og god. Solli slår for mange feilpasninger, Einarsson og El Fakiri har gjort det de har kunnet på midten og også Einarsson fikk gult kort for ha gått til så det gnistret like før omgangen var over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere