RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tagget på Nasjonalgalleriet

Politiet tok to menn på fersken med en pose spraybokser.

(iOslo.no) Hvorvidt de to hadde store kunstneriske ambisjoner vites ikke, men de rakk å tagge flere steder. Her er noen utdrag fra siste døgns politilogg:

Taggere pågrepet
OSLO SENTRUM: Observante vektere informerte politiet sent i går kveld om tre taggere ved Tullinløkka. De hadde tagget på Nasjonalgalleriet, et leskur på en trikkeholdeplass, et reklametårn og inngangspartiet ved et danseinstitutt. Politipatruljen fikk tak i to av taggerne, hvorav den ene hadde en pose med spraybokser og plasthansker. Dette var to menn, 24 og 27 år gamle, og begge ble kjørt arresten i Politihuset. Den tredje mannen kom seg unna.

Biltyven vendte tilbake til åstedet
FURUSET: Klokken 02.30 i natt fikk politiet melding om at en bil akkurat var stjålet fra Furuset. Den ble stjålet med nøkler mens fører var inne på en bensinstasjon. Det ble søkt etter bilen en stund. Ca. en time senere ringte en ansatt fra bensinstasjonen. Bil med tyv i var kommet tilbake, men kjørte igjen. En politipatrulje kjørte til den omtalte bensinstasjonen, og der kom bilen med tyven tilbake nok en gang. Tyven ble pågrepet og kjørt arresten i Politihuset, mens eieren fikk bilen tilbake.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere