Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tajik har fått 70 invitasjoner til 1. mai

INVITASJONER: Siden det ble kjent at Hadia Tajik er uønsket som 1. mai-taler i Haugesund og Sauda, har invitasjonene strømmet inn.
INVITASJONER: Siden det ble kjent at Hadia Tajik er uønsket som 1. mai-taler i Haugesund og Sauda, har invitasjonene strømmet inn.
Sist oppdatert:
Ble vraket som 1. mai-taler, men nå fortsetter tilbudene å strømme inn til Ap-nestlederen.

Tirsdag ble det kjent at Ap-nestleder Hadia Tajik er uønsket som 1. mai-taler i Haugesund og Sauda på grunn av Aps standpunkt i Acer-saken. (EUs tredje energimarkedspakke).

Etter at dette ble kjent, har tilbudene strømmet inn til Tajik. Onsdag har antallet invitasjoner, om å tale på arbeidernes fridag, steget til 70, får Nettavisen opplyst.

«Dei siste tre timane har me fått over 60 invitasjoner frå LO- og Ap-folk frå heile landet. Eg er takksam og overvelda. Dei neste dagane skal rådgjevar Edina og eg, ilag med partikontoret, avgjere kvar eg skal vere på 1. mai», skrev Tajik på Facebook tirsdag ettermiddag.

Les også: Vil ikke ha Hadia Tajik som 1. mai-taler

- Antar at det vil bli flere

En av invitasjonene kommer fra Oslo Arbeidersamfunn.

«Vi antar det vil komme ytterligere minst 70 invitasjoner i løpet av dagen. Det er selvfølgelig rift om å få Arbeiderpartiets nestleder på besøk 1. mai», skriver Oslo Arbeidersamfunn på Twitter onsdag.

Tajiks pressekontakt opplyser at de nå ser på hvilke invitasjoner som kan kombineres, og at valget av sted vil bli tatt så raskt som mulig.

Les også: Full forvirring om Trond Giskes nye rolle

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!