Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tajik sa nei, men Giske stiller til debatt med Fellesforbundet

Aps nestleder Hadia Tajik er partiets talsperson for arbeidslivsspørsmål, men det blir Trond Giske som stiller opp i Fellesforbundets arbeidslivsdebatt i Arendal. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Aps nestleder Hadia Tajik er partiets talsperson for arbeidslivsspørsmål, men det blir Trond Giske som stiller opp i Fellesforbundets arbeidslivsdebatt i Arendal. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Trond Giske deltar i Fellesforbundets arbeidslivsdebatt i Arendalsuka etter at samtlige Ap-politikere i Stortingets arbeids- og sosialkomité ikke kunne stille.

Verken Ap-nestleder Hadia Tajik, Arild Stokkan-Grande eller noen av de andre Ap-politikerne i komiteen kunne delta i arbeidslivsdebatten Fellesforbundet inviterte til, skriver Aftenposten.

– Vi ble glade da det viste seg at Trond Giske skulle til Arendal og kunne stille. Det er vanskelig å få en god debatt om arbeidsliv uten Ap, sier informasjonsansvarlig André Nerheim i Fellesforbundet.

Debatten går av stabelen mandag neste uke, og noen av temaene er sosial dumping, midlertidige ansettelser og tendensen i retning av et mer uorganisert arbeidsliv. Etter det avisen forstår er invitasjonen fra Fellesforbundet til Giske avklart med ledelsen i Ap, ettersom det ikke var andre som kunne.

Trond Giske trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet 7. januar som følge av flere varsler mot ham. Varslene er knyttet til seksuell trakassering og upassende oppførsel. Ved flere anledninger har det vakt oppsikt internt i Ap når han har representert Ap utad, som da han i vinter deltok i en TV-debatt. Giske sitter på Stortinget og er partiets mediepolitiske talsperson.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!