*Nettavisen* Nyheter.

Tak raste sammen

Taket på et industribygg i Larvik raste sammen under snømengdene. Politiet har hendene fulle med trafikk-kaos, og kommer seg ingen vei.

28.02.06 18:51

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.05.

Det er taket på et industribygg i Heggedal i Larvik som har rast sammen på grunn av store snømengder. Det er ikke meldt om personskader, men patruljene er opptatt med trafikkproblemer og kommer ingen vei. Brannvesenet er imidlertid på vei til stedet.

Politiet nedringt
- Det står overalt, og folk kommer ingen steder. Det er trafikkork overalt, sier operasjonsleder i Vestfold, Erik Vendelborg, til TV 2 Nettavisen.

Det er nesten umulig å få brøytet, siden trafikken stå over alt.

- Vi blir nedringt av folk fra alle kanter, men det er veldig lite vi kan få gjort. Vi må bare bruke tida, sier Vendelborg.

Operasjonssentralen opplyser videre om mindre utforkjøringer, lastebiler og busser på tvers og personbiler i grøfta over hele distriktet. Trafikken på E18 tusler og går, mens det er kaos på de øvrige veiene.

La bilen stå
- Unødig bilkjøring i dag bør frarådes. Kom deg hjem og la bilen stå. Selv ikke brøytemannskapene kommer seg frem, sier Vendelborg.

I Tønsberg sentrum brukte en politipatrulje hele 45 minutter på strekningen mellom sentralsykehuset og politistasjonen i ettermiddag. Dette er en avstand på få hundre meter, og er vanligvis unnagjort på tre-fire minutter. Strekningen mellom Horten og Tønsberg kan ta bortimot to timer i kveld - mot 20 minutter under normale kjøreforhold.

I Agder melder politiet om full stopp på E18 ved Tvedestand, og vanskelige kjøreforhold på E39 i Kvinesheia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.