Gå til sidens hovedinnhold

Tande-P hardt ut mot mediene

TV-kjendis Alf Tande-Petersen går hardt ut mot medieoppstyret rundt hans mislykkede satsing i restaurantbransjen.

- Restaurantfiaskoen kan jeg leve med, men ikke det helseskadelige medieoppstyret, som først og fremst rammer min familie, skriver Tande-Petersen i en pressemelding til NTB.

- Vi har hatt TV-helikopter over huset. Reportasjeteam dundrer inn på gårdsplassen både seint og tidlig. Vi har måttet leve med reportere som er gått fra hus til hus i Vormsund og spurt om vi betaler regningene våre. Dette kan ikke fortsette, skriver Tande-Petersen.

Anmeldt
Alf Tande-Petersen er sammen med fire andre anmeldt av kemneren i Nes etter konkursen i restaurantselskapet Skauum Drift AS på grunn av manglende forskuddstrekk på skatt. Beløpet det dreier seg om er 660.000 kroner. Tande-Petersen var styreleder i Skauum Drift i flere perioder, også da selskapet ble slått konkurs i fjor.

Politiet skal nå etterforske saken. Ifølge Tande-Petersen har kemneren mottatt en juridisk betenkning som konkluderer med at det ikke er grunnlag for å rette noe krav mot ham.

- Jeg forholder meg til betenkningen og mine juridiske rådgivere, og tar til etterretning at kemneren i Nes er uenig i deres lovtolkning, skriver Tande-Petersen.

Konkurs
Også Tande-Petersens andre selskap, Tande-P Drift, ble slått konkurs i fjor, og ifølge bostyrer og advokat Viggo Scherger er knapt 30 millioner kroner gått tapt i konkursene. Nærmere 250 kreditorer har meldt inn krav på om lag 21 millioner kroner.

I tillegg skal Tande-Petersen og forretningspartneren personlig ha tapt om lag 7-8 millioner kroner.

I dag er TV-kjendisen registrert med ett firma, underholdningsselskapet Tande-P.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar