RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt for spritsmugling for fjerde gang

Sist oppdatert:
Den 36 år gamle mannen fra Estland er tre ganger tatt for ulovlig innførsel av sprit til Norge. Onsdag kveld ble han på ny stoppet med bilen full av drikkevarer.

Det var to menn i bilen tollerne stanset i Aurskog-Høland med en last bestående av 204 liter vin, 166 liter øl, 63 liter brennevin og en god del sigaretter.

Den 36 år gamle føreren er tidligere tatt tre ganger for ulovlig innførsel av sprit til Norge, senest i januar i år. Mannen vil trolig bli fremstilt for varetektsfengsling fredag. Den andre smugleren, en 30 år gammel mann, er et ubeskrevet blad for tollvesen og politi, skriver Romerikes Blad.

- Det var tjenestemenn ved Ørje tollsted som hadde observert en gammel og tydelig overlastet Ford Escort passere tidligere på kvelden. Bilen var så full av varer og gods at det var bare så vidt hjulene gikk rundt, sier operasjonsleder Bjørn Jahr til Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere