Gå til sidens hovedinnhold

Tatt med 30 stjålne bankkort

Bilføreren hadde lommene fulle av bankkort og narkotika. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Dette er Oslo-politiets egen logg fra 15-tiden mandag og fram til morgentimene tirsdag:

Pågrepet med ca. 30 ulike bankkort
TORSHOV: Kl. 22.27 i går kveld fikk politiet kontroll på en bil i Torshovområdet som hadde stukket av fra et forhold på Årvoll. På den 38 år gamle sjåføren fant politiet noe narkotika samt ca. 30 bankkort tilhørende andre personer. Mannen ble pågrepet og bilen avskiltet og borttauet.

MC påkjørt
ØKERNVEIEN: En bils feltskifte på Økernveien var årsaken til at en MC ble påkjørt i går kl. 15.01. Den 39 år gamle MC-føreren hadde vondt i armen, men var ellers OK. Bilen til den 23 år gamle bilføreren samt Mc-en ble tauet bort av et bilbergingsfirma.

Stjal øl
BYPORTEN: Kl. 15.04 ble det tatt en nasker i Byporten som hadde stjålet en øl. Den 45 år gamle naskeren legitimerte seg og butikken vil anmelde forholdet.

118 km i timen på Furuset
FURUSET: En bil ble i går kl. 15.26 tatt i 118 km i timen på Furuset. Den 68 år gamle bilføreren fikk beslaglagt førerkortet sitt på stedet.

Beruset fører i motsatt kjørefelt
OSLO SENTRUM: Kl. 16.21 i går stoppet politiet en bil som kom i motsatt kjørefelt i en tofeltsgate i Oslo sentrum. Den 28 år gamle føreren var beruset og ble tatt med til Sentralarresten for promilleprøve. Det ble nedlagt bruksforbud på bilen og politiet tok skiltene.

Mann falt over glass
LOUISESGATE: En 21 år gammel mann falt i går kl. 17. 40 over noe glass i Louisesgate og fikk noen kuttskader. Det er ikke mistanke om at det har foregått noe kriminelt, men at det rett og slett var en ulykke. Mannen satt på fortauet og blødde fra hånda. En ambulanse kom til stedet og kjørte mannen til Legevakten.

Tagget i ny T-banevogn
KARLSRUD: Kl. 20.10 i går kveld pågrep politiet en 22 år gammel mann mistenkt for tagging på en av de nye T-banevognene. Han hadde formentlig brukt tusj og Oslo Sporveier vil anmelde forholdet.

Tatt med narkotika i Sofienbergparken
SOFIENBERGPARKEN: I går kveld kl. 20.45 pågrep politiet en person i besittelse av marihuana i Sofienbergparken. Mannen vil bli anmeldt og må svare for dette forholdet.

Pågrepet med stjålet bankkort
OSLO SENTRUM: En 30 år gammel mann ble kl. 22.38 kontrollert av politiet i Oslo sentrum. På mannen fant politiet et bankkort tilhørende en 34 år gammel kvinne som tidligere på dagen hadde meldt kortet stjålet. Mannen ble pågrepet, og saken er i første omgang å betrakte som en helerisak.

Pågrepet på utested med kniv
OSLO SENTRUM: Fra et utested i Oslo sentrum kom det kl. 02.32 i natt melding om slåssing. Politiet kom til stedet og pågrep en 33 år gammel mann for mistanke om salg av narkotika samt bæring av kniv på offentlig sted. Politiet stengte stedet for natten.

Biltyv tatt på fersk gjerning
SINSEN: Kl. 07.19 i morges ble en 30 år gammel mann tatt på fersk gjerning i det han var i ferd med i stjele en lastebil. I bilen ble det funnet diverse gjenstander som det ikke kunne gjøres skikkelig rede for – blant annet en trille og en sykkel. Sykkelen ble tatt av politiet som hittegods. Biltyven ble pågrepet og satt i arrest.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar