RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt med hasj i retten

Sist oppdatert:
21-åringen lovde bot og bedring under rettssaken, men ble kraftig avslørt da politiet ransaket ham på gangen.

I lommene hans fant de 14 gram hasj, ett gram amfetamin og forskjellige narkotiske tabletter. Onsdag ble han dømt for tabben i en ny rettssak i Bergen tingrett.

Bløffet om rehabilitering
I slutten av oktober i år sto mannen tiltalt for flere lovbrudd, men fortalte dommerne at han nå var rehabilitert og gikk på skole. Han ba om å få mildest mulig behandling for å kunne fortsette på den gode veien han nå var kommet inn på. Men på gangen ventet politiet. De hadde fått inn nok en anmeldelse på 21-åringen, denne gangen for et biltyveri. Mannen ble igjen pågrepet og ransaket, og dermed ble hans såkalte rehabilitering avslørt som en bløff.

Har ikke gått på skole
Onsdag mottok han sin fjerde dom, både for biltyveriet han ble ransaket for og for narkotikaen som ble funnet. Tidligere er han dømt for blant annet innbrudd, dokumentfalsk og narkotika, senest i begynnelsen av forrige måned. Det kom også fram at han ikke har begynt på skole, som han påsto han hadde, før han ble ransaket på gangen.

Men til tross for 21-åringens bløff, trodde fortsatt retten at han hadde til hensikt å slutte med kriminalitet. Han ble dømt til 120 dagers fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere