RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt med heroin i vagina

Politiet fant narkotikaen på tredje forsøk.

Det var telefonovervåking som gjorde at politiet kom på sporet av 40-åringen fra Bergen. Da hun gikk av nattoget fra Oslo på endestasjonen, stod politiet klar.

Først trodde politiet at aksjonen hadde vært mislykket, for da de ransaket henne fant de ingenting. Deretter gikk turen til røntgenundersøkelse, uten at de fant noe. Så på ettermiddagen gjennomførte politiet en kroppslig undersøkelse og fant det de lette etter:

Gjemt i vaginaen på kvinnen fant politiet fem pakker. To av disse inneholdt et brunt pulver som senere viste seg å være 47,8 gram heroin. Kvinnen valgte straks å innrømme forholdene.

40-åringen fortalte da at hun og ektemannen hadde narkogjeld i hjembyen, men at de ikke hadde klart å betjene gjelden. Kvinnen valgte derfor å reise til Oslo og fungere som kurer.

I Bergen tingrett ble kvinnen dømt til fengsel i ett og et halvt år. Under ankesaken i lagmannsretten ble straffen gjort to måneder strengere, men kvinnen slipper fengsel dersom hun gjennomfører et avrusningsprogram.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere