RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt mens han spiste i butikken

Sist oppdatert:
Spiste kylling og forsynte seg i salatbaren. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen til Oslo politidistrikt:

Tyv spiste kylling
SENTRALSTASJONEN: Kl. 18.35 ble en butikktyv anholdt av en vekter inne på ICA på Oslo Sentralstasjon. Tyven hadde spist opp en kylling, samtidig som han forsynte seg fra salatbaren. Siden han hadde tatt hendene ned i salatbaren kunne ikke maten selges, men måtte destrueres. En politipatrulje kontrollerte mannens personalia og butikken vil anmelde tyven.

Åpenlys onanering
AKERSHUSSTRANDA: Rett før kl. 2100 torsdag kveld fikk politiet melding om en mann som gikk langs Akershusstranda og onanerte åpenlyst. En sivil politipatrulje var på stedet etter kort tid, men mannen var ikke å finne. Mannen ble beskrevet som ca. 35 år, nordisk utseende, iført mørke klær.

Fratatt lommebok og mobiltelefon
GRÜNERLØKKA: Fra Thorvald Meyers gate kom det kl. 23.32 melding fra en kvinne som i forbindelse med hundelufting møtte en mann i bakgården i huset hvor hun bodde. Mannen ba kvinnen om å vrenge lommene sine. Der var det 40 kroner. Disse fikk kvinnen tilbake, men etter hvert oppdaget hun at både lommebok og mobiltelefon var borte, og da var mannen forsvunnet. Saken vil bli anmeldt som tyveri.

Tyveri fra hotellrom
OSLO: Fra et hotell i Oslo sentrum kom det kl. 02.48 i natt melding om et tyveri og innbrudd. Fra et rom var det stjålet en PC, en mobiltelefon og en iPod. Da den kvinnelige eieren oppdaget dette og ringte sitt telefonnummer, fikk hun en kvinnestemme på tråden som fortalte at hun hadde kjøpt telefonen av en person hun hadde truffet på gaten. Saken vil bli anmeldt.

Kioskvindu knust
ØKERN: En 39 år gammel mann ble kl. 04.30 i natt pågrepet for grovt tyveri og heleri på Økern etter å ha knust et kioskvindu. Mannen var i besittelse av skillemynt og brus, og hadde også på seg et bankkort som ikke var hans. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Kjørte stålet bil uten førerkort
GREFSEN: Kl. 05.10 kontrollerte politiet en bil i Grefsenveien. Føreren - en 37 år gammel mann - hadde ikke førerkort og etter en stund viste det seg at bilen han kjørte var stjålet. Bileieren ble kontaktet og bekreftet tyveriet. Saken vil bli anmeldt på vanlig måte.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere