*Nettavisen* Nyheter.

Tatt på fersken - anmelder vektere

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

Vekterne vil anmelde den pågrepne. Les politiloggen og få klarhet i situasjonen.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen:

Fikk sladd på dårlig føre
TELTHUSBAKKEN; I Telthusbakken ved Maridalsveien fikk en bil sladd slik at føreren mistet kontrollen i går kl. 23.38 og bulket bort i en annen bil. Bilen kom over i motgående felt og ulykken var ute. Den ene føreren ble kjørt til sykehus med lettere skader, mens begge bilene ble tauet inn.

Beruset kjørt legevakten
PLATOUS GATE: kl. 23.46 ble det meldt om en 72 år gammel beruset mann i Plautous gate på Grønland som ikke kunne gjøre rede for seg og hvor han bodde. Han ble kjørt til legevakten.

Elg påkjørt av tog
SANDERMÅSAN: En elg ble kl. 00.32 i natt meldt påkjørt av et tog mellom Kjelsås og Sandermåsan. Viltnemnda ble varslet og tar seg av saken.

Pågrepet med narkotika
OSLO SENTRUM: Fra et utsted i Oslo sentrum kom det i går melding om kjøp av narkotika. En ordensvakt tok hånd om en mann som forsøkte å spyle ned en pose med narkotika. Politiet kom til stedet og fant en kule med formentlig kokain. En kvinne var også innbladet i dette forholdet, og både mannen på 38 år og kvinnen på 28 år, ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Innbrudd i billettautomat - tre pågrepet
KRINGSJÅ: kl. 02.20 i natt ble det meldt om et innbrudd i en billettautomat på Kringsjå. Politiet kom til stedet og lette etter gjerningsmennene og fant fram til tre aktuelle personer. I forbindelse med pågripelsen ble en mann på 23 år bitt av en hund. Han ble kjørt legevakten, mens to andre - en mann på 40 år og en på 29 - ble kjørt til Sentralarresten.

Elg gjennom isen
SØRKEDALEN: kl. 02.39 ble det meldt fra Sørkedalen om at en elg hadde gått igjennom isen. Brannvesenet var tilfeldigvis i nærheten, men før det ble behov for assistanse hadde elgen kommet seg opp på egen hånd og forsvant inn i de store skoger.

Ville stjele ølbokser
SENTRALSTASJONEN: En 29 år gammel mann ville i morgentimene - kl. 06.22 - stjele noen ølboksen fra en butikk i Oslo Sentralstasjon. Han ble oppdaget av noen vektere, og politiet kom til stedet og bortviste mannen i 24 timer. Han vil anmelde vekterne, mens vekterne vil anmelde mistenkte.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.