RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt på fersken med mindreårig slektning

23-åringen fra Midt-Troms ble tatt på fersken av sin samboer mens han hadde sex med sitt mindreårige søskenbarn.

Den nå snart 30 år gamle mannen er i Senja tingrett nå dømt til 90 dagers betinget fengsel og en bot på 5000 kroner for seksuell omgang med barn under 16 år, melder Nordlys.

Overgrepet mannen er dømt for skjedde i 1997, da jenta var 15 år gammel. De to ble overrasket av mannens samboer som fant de to i sengen. Mannen innrømmet å ha hatt samleie med søskenbarnet sitt ved denne anledningen, men benektet at det skal ha skjedd ved flere andre anledninger, slik jenta hevdet.

12 år
I retten fortalte jenta at tiltalte jevnlig hadde hatt samleie med henne fra hun var 12 år gammel. Dette skal ha foregått på en rekke forskjellige steder, blant annet i bestemorens hus og i tiltaltes bil.

Jenta kunne imidlertid ikke gi noen nærmere angivelse av tid, sted og omstendigheter knyttet til det enkelte samleie, og heller ikke gi noe tall på hvor mange ganger det skjedde.

Presset penger
Retten fant det dermed ikke tilstrekkelig bevist å kunne dømme mannen for mer enn samleiet han selv innrømmet.

Politiet fikk først nyss om saken i fjor da jenta anmeldte mannen. Før dette hadde hun krevd tiltalte for til sammen 28 000 kroner for at hun skulle holde tett om samleiene, og dette hadde hun også fått av ham.

Illustrasjonsfoto

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere