Gå til sidens hovedinnhold

Taxisjåfør siktet for voldtekt

Kristiansand-politiet har siktet en taxisjåfør for voldtekt av en 20-årig jente. - Det var hun som tok initiativet, hevder sjåføren.

På vei fra fest i Kristiansand natt til søndag skal en 20 år gammel jente ha blitt voldtatt av taxisjåfør av utenlandsk opprinnelse, skriver Fædrelandsvennen.

Jenta var på vei hjem til sin mor i Høvåg, etter at hun ifølge vitner hadde blitt så full at en venninne bestilte taxi til henne like over midnatt søndag.

Sjåføren fra Taxi Sør i Kristiansand ble pågrepet søndag og siktet for voldtekt. Mandag ble han avhørt.

– Han erkjenner å ha hatt sex med jenta, men sier det var frivillig fra hennes side og at det var hun som tok initiativet, sier etterforskningsleder Kåre Jortveit ved Lillesand lensmannskontor.

Den 20 år gamle jenta skal ha forklart at hun var så beruset at hun ikke klarte å gjøre motstand. Beruselsen skal være årsaken til at hun først etter ti timer anmeldte sjåføren for voldtekt, skriver Fædrelandsvennen.

Etterforskningsleder Kåre Jortveit sier til avisen at politiet har sikret seg gode tekniske bevis, som nå skal undersøkes nærmere.

Etter mandagens avhør ble drosjesjåføren løslatt. Påtalemyndigheten mener det ikke foreligger verken gjentakelsesfare eller fare for bevisforspillelse.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer