RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Taxisjåfør banket opp av sine egne kunder

Sist oppdatert:
Ville ikke betale taxiregning, angrep sjåføren.

Natt til lørdag meldte politiet i Hedmark at en taxisjåfør i Trysil hadde blitt angrepet av sine egne kunder. De skulle ikke betale regningen på 66 kroner. Politiet kommer til å etterforske saken.

Les saken i Østlendingen

Hvor alvorlig skader sjåføren er påført er uvisst, men politiet hadde en samtale med sjåføren før han ble sendt til legevakten. Om han ble sendt til sykehuset etter dette har ikke operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Bjørn Lagmannsveen noen informasjon om.

Ifølge taxifirmaets Facebook-side skal sjåføren ha blitt kjørt til Elverum sykehus med hodeskader, men skal etter forholdene ha det bra.

- Bakgrunnen for angrepet står ikke i loggen, men det kan virke som det har vært noe umotivert. Det er en regning som er ubetalt, sier Lagmannsveen til Østlendingen.

http://www.ostlendingen.no/Taxisj_f_r_banket_opp_av_sine_egne_kunder-5-69-43378.html

Etterforskningssak

Det var flere personer involvert i angrepet.

- Dette er nå en etterforskningssak fra politiet sin side. Det var flere personer involvert, men de har vi ikke fått hold på enda. De hadde forsvunnet før politiet kom på stedet. Så om publikum har tips tar vi gjerne imot det, opplyser operasjonslederen.

Regning på 66 kroner

Det var et taxifirma basert i Kongsvinger som kjørte da situasjonen oppstod. Regningen som ikke ble betalt var på 66 kroner på hver av kundene.

Da personene skulle stikke av fra taxien hadde sjåføren sagt at "det er ikke nødvendig å gjøre seg til kjeltring for en regning på 66 kroner". Da hadde han blitt overfalt, lagt i bakken og sparket i hodet gjentatte ganger. Hendelsen skjedde på en parkering ved Laaven, står det på firmaets Facebookside.

Firmaet vil anmelde saken.

Se flere saker i ostlendingen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere