RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIL BLI UNDERSØKT: Dersom funnet inneholder levninger vil disse bli undersøkt av Rettsmedisinsk institutt med sikte på identifisering og dødsårsak.
VIL BLI UNDERSØKT: Dersom funnet inneholder levninger vil disse bli undersøkt av Rettsmedisinsk institutt med sikte på identifisering og dødsårsak. Foto: Tom Erik Holland (Telemarksavisa)

Teknikere skal undersøke om funnet i Skien er et menneske

Sist oppdatert:
Funnet ble gjort ved Langbryggene i Skien tirsdag kveld.

SKIEN (NTB): Kriminalteknikere skal onsdag undersøke om det som ble funnet i elva i Skien, er levningene av et menneske. Det er ukjent når svaret foreligger.

Funnet som ble gjort ved Langbryggene i Skien tirsdag kveld, ble natt til onsdag sendt til Rettsmedisinsk institutt i Oslo, opplyser Telemark politidistrikt.

- Onsdag vil det bli undersøkt nærmere av kriminalteknikere fra Telemark politidistrikt og Kripos for å avdekke om det inneholder levningene av et menneske. Dersom funnet inneholder levninger vil disse bli undersøkt av Rettsmedisinsk institutt med sikte på identifisering og dødsårsak. Det er foreløpig ukjent når resultatene av de kriminaltekniske og rettsmedisinske undersøkelsene vil foreligge, forteller politiadvokat Guro Siljan. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere