Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tekniske undersøkelser etter likhund-søk

Tirsdag gjennomførte politiet søk med likhund i leiligheten til Trine Frantzen som har vært savnet fra 5. mai. Politiet fortsetter med tekniske undersøkelser onsdag.

Os lensmannskontor sperret tirsdag formiddag av området rundt huset hvor Trine Frantzen og samboeren bodde inntil nylig. En svensk likhund med fører ble hentet til Os i Hordaland for å søke i leiligheten.

Lensmann Rasmus Dalen ved Os lensmannskontor ønsker ikke å kommentere hvorvidt det ble gjort noen funn eller om hunden markerte i leiligheten eller området rundt.

- Søket er en del av etterforskningen. Vi har diskutert en stund om vi skulle gjøre dette, og vi hadde en del spørsmål vi ønsket svar på, sier Dalen til TV 2 Nettavisen.

Han sier likevel at de ikke har avsluttet de tekniske undersøkelsene i leiligheten.

Dalen sier at politiet har fått inn en god del informasjon etter at Trine Frantzen forsvant 5. mai i år. Han ønsker ikke å kommentere hva informasjonen går ut på.

- Vi fortsetter etterforskningen med samme styrke og innen de samme områdene, sier Dalen.

Mandag ble det kjent at Statsadvokaten i Hordaland har henlagt familiens anmeldelse mot Os lensmannskontor. Familien mente politiet ikke hadde gjort nok i etterforskningen. SEFO har imidlertid konkludert med at lensmannskontoret ikke har begått tjenesteforsømmelse i etterforskningen av forsvinningen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere