RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telenors mobilnett oppe igjen

Foto: Kaspersen, Kristoffer Nyblin (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Ukjent problem holdt 3G-nettet nede i Oslo.

Oppdatert: Feilen skal nå være rettet.

- Det var en programvarefeil på en sentral på Stabæk som gjorde at de underliggende basestasjonene ble slått ut. Denne feilen skal nå være rettet, forteller Telenors informasjonssjef Per Arild Meling til Nettavisen.

Igjen sliter Telenor med mobilnettet sitt i Norge. Det er usikkert hva som er problemet, men Nettavisen har fått rapporter på at det ikke lar seg gjøre å ringe eller motta samtaler. Ansatte i Nettavisen opplever det samme, men det går greit å sende SMS-meldinger.

- Jeg fikk noen rapporter rundt kvart på tolv at det var problemer med 3G-nettet i deler av Oslo, der samtaler går rett til mobilsvar, og en ikke får ringt ut, men jeg vet ikke hva det er, sier Telenors informasjonssjef Per Arild Meling til Nettavisen.

Nøyaktig hva som er problemet er ikke sikkert, men det skal være isolert til 3G-nettet, og Telenor anbefaler folk å skru over til GSM-nettet på mobilene sine hvis de har muligheten til det.

Telenors kundeservice opplyser om at det er en rekke basestasjoner i hovedstaden som skal være ute av drift.

Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere