RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tema er blitt trendy

Sist oppdatert:
Star Tour vil være mer enn Gran Canaria og Mallorca.

(SIDE2): Med en ny katalog, som ser ut som et trendmagasin, lanserer chartergiganten Star Tour sine 109 opplevelsesreiser. Reiser til kultur og natur på fem kontinenter utenfor allfarvei.

Selskapet etablerte temareisene sine allerede i 1971, men trendy har det aldri vært før nå.

Aktiv ferie
- Vi ser at det er flere yngre reisende enn tidligere. Særlig aktive ferier med sykling og vandring er populært, forklarer informasjonssjef Lena Petersson til Side2.

Reiseselskapet prøver med sine nye temareiser å gjøre tilbudet mer tilpasset for yngre turister.

- Tema er en trend og vi ser en økning i det samlede salget av denne type reiser. Det er særlig kombinasjonen av temareiser og badeferie som frister mange. I tillegg kan man velge bort flyturen og fleksibilitet er populært blant norske reisende. Vi er individualister som vil gjøre flere ting i ferien, påpeker hun.

Fly på egen hånd
Om man fikser billig flybillett selv, betyr det lite om temareisen går fra Oslo eller Stockholm. Dermed kan ferien bli både billigere og lengre.

Tog er jo også et populært alternativ, mener selskapet, og tenker selvsagt på sitt eget chartertog til Italia.

Les mer:Star Tour kaster seg på klimatoget

I tillegg til 10 nye reisemål er også egne kulturreiser for kvinner nytt på programmet. Med «Evas TEMA» presenterer de fem reiser til India, Egypt, Spania og Marokko. Alle turene er lagt rundt kvinnedagen 8. mars 2008.

Nye tilbud verden rundt
Andre nyheter for vinteren inkluderer tur til Dublin, Pompeii, sykkeltur på Cuba, cruise på Lake Nasser, to turer i Sør-Afrika som ender opp i Cape Town, Khmerenes rike i Kambodsja, Sør-Thailand og Borneo.

- Alle skal ha sin egen vri, og alle har sine interesser. Med over hundre opplevelsesreiser bør dette friste ganske mange, er kommentaren fra informasjonssjefen.

Les mer om ferie og reise her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere