Tenåring siktet for drapsforsøk

Mann i 20-årene knivstukket i Larvik.

22.03.15 09:24

(Østlands-Posten): En mann i 20-årene er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Larvik. En annen mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk.

– Det har vært en knivstikking. Vedkommende er siktet for drapsforsøk, og fornærmede er nå på sykehus, sier jourhavende jurist Rina Stokke ved Vestfold politidistrikt til NTB søndag morgen.

Norske statsborgere
Den pågrepne, som er en mann i tenårene, satt søndag morgen i arrest. Han vil bli avhørt i løpet av dagen, opplyser Stokke.

– Det er for tidlig å si noe om omstendighetene rundt knivstikkingen, sier Stokke.

Hendelsen, som politiet fikk melding om rundt klokken 5.30, skjedde på en privat adresse i Larvik. Begge de to mennene er norske statsborgere.

Blir avhørt i løpet av dagen
Ifølge TV 2 er den fornærmede kjørt til sykehus i Tønsberg. Politiet ønsker ikke å kommentere til TV 2 hvorvidt de to kjente hverandre fra tidligere.

– Det er ikke så mye jeg foreløpig kan si, men vi har pågrepet en mann og siktet ham for drapsforsøk. Vi vil forsøke å få til avhør av ham i løpet av dagens, sier jourhavende jurist Rina Stokke til Østlands-Posten.

– Åstedet er en privat adresse, men hvem som faktisk bor der må vi klarlegge litt nærmere i løpet av dagen, før vi går ut med flere opplysninger. Åstedet er nå avsperret, og vi venter på at kriminalteknikere skal gjøre sine undersøkelser, sier Stokke.

Ukjent skadeomfang
Politiet melder på twitter at skadeomfanget for mannen som er knivstukket foreløpig er ukjent, men flere melder at skadene er alvorlige. Han er fraktet til sykehus i Tønsberg.

– Mannen som er skadet er i 20-årene og ligger på sykehus, men vi har foreløpig ikke noe mer å si om hans tilstand eller skader, før vi har fått en skikkelig oppdatering fra sykehuset, forteller Stokke.

Les flere saker fra Østlands-Posten her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.