RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tequila-servitør nekter straffskyld

Servitøren som ga en 34 år gammel mann 20 tequila slik at mannen senere døde, mener han ikke kan lastes og nekter straffskyld.

Servitøren satt i avhør hos politiet i mange timer onsdag. Der redegjorde han for hva som skjedde den skjebnesvangre kvelden 17. mai, da en 34 år gammel ettbarnsfar drakk så mye at han senere døde.

- Han nekter både for å ha vært beruset på jobb og at han har brutt alkoholloven. Han mener altså at han ikke kan lastes for dødsfallet ved å ha gitt han for mye å drikke. Han har en forklaring på hva som kan ha skjedd, men den vil jeg ikke gå inn på nå, sier konstituert lensmann i Modum,Ståle Versland, til P4 Nyhetene.

Politiet har tidligere hevdet at servitøren var beruset på jobb. Versland sier de ikke har noen blodprøver som beviser dette, men at mannen var godt beruset da politiet oppsøkte ham kort tid etter stengetid den aktuelle kveld. Det skal også være vitner som har hevdet at servitøren kappdrakk med 34-åringen, som kort tid etter ble sendt på sykehus. Der ble det konstatert en promille på over fire.

Politiet vil de neste dagene foreta ytterligere avhør for å sjekke servitørens påstander nærmere. Trolig vil en eventuell siktelse være klar i løpet av en uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere