RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
En norsk mann i 40-årene er pågrepet og siktet etter straffelovens terrorparagraf. Mannen er ansatt i Aker Solutions og ble pågrepet på arbeidsplassen. Politiets sikkerhetstjeneste gikk til aksjon rundt klokka 13 mandag. En ransaking var også i gang mandag ettermiddag. Aker Solutions bekrefter pågripelsen.
En norsk mann i 40-årene er pågrepet og siktet etter straffelovens terrorparagraf. Mannen er ansatt i Aker Solutions og ble pågrepet på arbeidsplassen. Politiets sikkerhetstjeneste gikk til aksjon rundt klokka 13 mandag. En ransaking var også i gang mandag ettermiddag. Aker Solutions bekrefter pågripelsen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Terrorsiktet ingeniør fengsles i fire uker

Sist oppdatert:
Den 48 år gamle terrorsiktede ingeniøren fra Aker Solutions varetektsfengsles i fire uker, melder TV 2.

Asker og Bærum tingrett har besluttet at mannen skal varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøkskontroll, ifølge kanalen.

48-åringens forsvarer, advokat Brynjar Meling, sa tidligere tirsdag til NTB at mannen samtykker i fengslingen.

– Han ønsker å bli sjekket ut av saken. Han har forklart seg uten dokumentinnsyn og samtykker i de restriksjoner som er forelagt ham, sier Meling. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere