RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tesla-fører råkjørte på Aker Brygge i Oslo – rømte etter å ha blitt angrepet av tre menn


LETER ETTER OVERFALLSMENN: Politiet leter etter overfallsmenn i Oslo, etter at en familien ble angrepet på Aker Brygge. Illustrasjonsfoto av politi under 17. mai feiringen i Oslo.
LETER ETTER OVERFALLSMENN: Politiet leter etter overfallsmenn i Oslo, etter at en familien ble angrepet på Aker Brygge. Illustrasjonsfoto av politi under 17. mai feiringen i Oslo. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
En Tesla-fører råkjørte på Aker Brygge i Oslo, og kolliderte med en drosje. Det viste seg at han og passasjerene rømte fra tre menn som skal ha angrepet dem.

Siste: Aker Brygge har 17. mai opplevd flere voldshendelser. Flere timer etter hendelsen med Tesla-føreren, meldte politiet om masseslagsmål. Du kan se Twitter-meldingen lenger nede i saken.

– Hendelsesforløpet er uoversiktlig, men slik vi forstår det begynte dette på Aker Brygge da en mannlig sjåfør i 30-årene plukket opp tre kvinner. Tre menn misforstår og tror bilen er en drosje. Da sjåføren sier at det ikke er tilfelle, oppstår det klammeri, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Gulbrandsen opplyser at to personer, bilens fører og en kvinnelig passasjer i 60-årene, er ført til legevakten i Oslo med lettere skader. Ifølge de fornærmede var de tre mennene beruset.

– Sjåføren fikk et kutt i låret, mens kvinnen ble slått og dyttet. Når det skjedde fikk sjåføren litt panikk og kolliderte med en drosje, for så å fortsette ferden. Så ringte de politiet, sier operasjonslederen.

Oslo-politiet er nå på utkikk etter mennene som skal ha gått til angrep, og avhører de involverte samt vitner på stedet.

– Det vil gi oss mer informasjon om hendelsesforløpet, sier Tor Gulbrandsen.

Politiet fikk i 17-tiden meldinger om råkjøringen, som skjedde på Aker Brygge i retning Munkedamsveien. Bilens fører så selv tok kontakt og forklarte årsaken til råkjøringen.

Litt før klokken 20 meldte politiet om slagsmål mellom et stort antall personer på Aker Brygge. Denne gangen på restauranten TGI Friday's. Noen av de innvolverte fikk mindre skader.

- Et stort antall personer inne på restauranten hadde barket sammen. Det ble meldt om 30 involverte, men det var nok flere, opplyser operasjonsleder Erik Gulbrandsen til Dagbladet og la til at politiet brukte sju, åtte minutter på å få kontroll.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere