RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLAR: - Målet mitt er å komme frisk og oppegående tilbake, sier Thor-Egil Solvang som selger unna alt han eier før operasjonen.
KLAR: - Målet mitt er å komme frisk og oppegående tilbake, sier Thor-Egil Solvang som selger unna alt han eier før operasjonen. Foto: Helle Østvik (iFinnmark)

Thor-Egil har satt inn ny stang i ryggen og fjernet deler av ribbein

- Han er i dårlig form og har det vondt, sier mamma til Thor-Egil Solvang etter operasjonen.

Onsdag gikk 22 år gamle Thor-Egil Solvang gjennom en 11 timer lang operasjon, for å bytte ut jernstangen han har i ryggen. Thor-Egil risikerte å dø hvis han ikke fikk byttet ut jernstanga.

Les egen sak: Vellykket ryggoperasjon for Thor-Egil (22)

MED MAMMA: Thor-Egil Solvang sammen med mamma Judit.

Onsdag kveld rapporterte familien at operasjonen hadde gått over all forventning.

Torsdag forteller mamma Judit Solvang at legene har tatt ut stangen som Thor-Egil hadde i ryggen, og satt inn en ny. De har også fjernet deler av seks ribbein.

- Han er i dårlig form og har det vondt. Han er ikke tilgjengelig. Når han er klar for det, vil dere sikkert høre fra han, skriver moren på Facebook. Hun sier at Thor-Egil trolig vil bli på Rikshospitalet i en uke. Derfra vil han bli overført til et lokalt sykehus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere