*Nettavisen* Nyheter.

Thorstvedt er «Årets tv-navn»

Se og Hørs lesere har kåret TVNorges Erik Thorstvedt til «Årets tv-navn» for 2005. Det er hans jobb som programleder for seersuksessen «Heia Tufte» som gir Thorstvedt prisen.

20.12.05 10:49

Erik Thorstvedt har satt sitt preg på tv-året som programleder av serien «Heia Tufte» som har gått på TVNorge og nå har jobben sikret han prisen «Årets tv-navn» for 2005, skriver Kampanje.

Resirkulere avdanka fotballspiller
- Det er laget som skal ha all æren, men det er klart det er stas å vinne en slik pris. Det er i hvert fall godt å tenke på at det finnes måter å resirkulere avdanka fotballspillere på, sier Erik Thorstvedt.

Det er Se og Hør som deler ut prisen og første gang kjendisbladet kåret årets tv-navn, var i 1978. Den gang vant Erik Bye. Siden har kåringen gjenspeilet tv-historien med vinnere som Odd Grythe, Knut Bjørnsen, Hallvard Flatland, Tore Strømøy, Arne Hjeltnes og Robert Stoltenberg, for å nevne noen.

Flere priser til «Heia Tufte»
På bakgrunn av stemmene som er kommet inn, har bladet også kåret «Årets realitystjerne», «Årets nyhets-og sportsformidler» og «Årets humørspreder» kåret. Martin Bull Gudmundsen fra «Heia Tufte» på TVNorge ble ikke uventet kåret til «Årets Realitystjerne», mens fjorårets vinner av «Årets tv-navn», Katrine Moholt fra TV 2, ble «Årets Humørspreder».

HTML EMBED

I kategorien «Årets nyhets- og sportsformidler» stakk NRK-sportens Dag Erik Pedersen av med prisen for tredje gang.

- Vinnerne i alle kategorier, har gjort seg vel fortjent til sine priser. «Årets tv-navn» Erik Thorstvedt, har sjarmert oss i senk med måten han har ledet «Heia Tufte»-gjengen på, sier Se og Hørs sjefredaktør Odd Johan Nelvik i en melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag