RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes kronerulling for flomofre

Sist oppdatert:
En rekke fagforbund og organisasjoner bevilger penger til innsamlingsaksjonen for flodbølgeofrene i Sørøst-Asia.

Fredag bevilget Fellesforbundet 500.000 kroner. Nestleder Arve Bakke sier i en pressemelding at det nå er viktig at nødhjelpsorganisasjonene får de ressurser som skal til for å kunne hjelpe ofrene og pårørende etter katastrofen.

NHO og LO ga denne uken 250.000 kroner hver til Norges Røde Kors’ arbeid etter jordskjelvet og flodbølgen.

- Våre tanker går til dem som er rammet, til dem som har mistet noen av sine nærmeste og til dem som nå står mitt oppe i et vanskelig og uoversiktlig gjenoppbyggingsarbeid, sier NHOs president Erling Øverland.

Torsdag bevilget OBOS 200.000 kroner til flomofrene via Røde Kors.

- Dette er en av de største humanitære katastrofer som har rammet verden og Norge i moderne tid. Vi har besluttet å bevilge 200 000 kroner, som tilsvarer antall medlemmer i OBOS. Jeg oppfordrer også andre boligbyggelag til å bidra, sier konsernsjef Martin Mæland i OBOS.

Fagforbundet har gitt 100.000 til flomofrene via Norsk Folkehjelp. Det samme beløpet har NOPEF og Norges speiderforbund bevilget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere