RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere FN-soldat NOKAS-siktet

Foto: NOKAS
Sist oppdatert:
En 29 år gammel mann ble lørdag pågrepet og siktet for medvirkning til grovt ran av Norsk Kontantservice AS. Mannen skal være tidligere FN-soldat.

To personer er i løpet av helgen pågrepet i forbindelse med Nokas-ranet i Stavanger. Fredag ble 26 år gamle Thomas Thorsrud Hammouda pågrepet i Oslo. Lørdag ble en mann i 30-års alderen fra Sandnes pågrepet.

Thomas Thorsrud Hammouda, som ifølge Aftenposten har tre dommer for vold og torpedovirksomhet og en dom for grovt tyveri på rullebladet, ble pågrepet i Oslo fredag og vil bli siktet for medvirkning eller deltakelse til Nokas-ranet.

Lørdag ettermiddag ble ytterligere en mann pågrepet.

- Lørdag 8.1.05 cirka klokken 18.00, ble en 29 år gammel mann, norsk statsborger bosatt i Rogaland, pågrepet og siktet for medvirkning til grovt ran av Norsk Kontantservice A/S, Stavanger den 5. april 2004, heter det i en pressemelding fra politiet søndag formiddag.

Pågripelsen skjedde i Sandnes uten dramatikk

Politiinspektør Pål Jæger Pedersen bekreftet lørdag kveld overfor StavangerAvisen at en mann er pågrepet, men vile ikke kommentere pågripelsen ytterligere.

Ifølge politiinspektør Ernst Kr. Rossebø ved Rogaland politidistrikt, ønsker ikke den pågrepne å forklare seg. Han har bedt om å få Erling Kjærmann som forsvarer.

Ifølge VG er mannen tidligere FN-soldat.

16 menn og én kvinne er så langt siktet i Nokas-saken. Ti av dem er siktet for grovt ran med døden til følge, en forbrytelse som har en strafferamme på 21 års fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere