RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til sykehus etter tannlegebesøk

Sist oppdatert:
Flere pasienter hevder de fikk en svært tøff behandling og varig mén hos Kristiansand-tannlegen, som trolig får fortsette sin praksis.

Flere pasienter har klaget på Kristiansand-tannlegen i 60-årene. Statens helsetilsyn har mottatt fem alvorlige klagesaker, men har så langt ikke villet frata ham retten til å praktisere, skriver VG.

En av klagene kommer fra en kvinnelig pasient som måtte legges inn på sykehus med store blødninger etter besøk hos tannlegen i 2004. En annen kvinnelig pasient fikk redusert tyggeevne og mistet følelsen i deler av kjeven i 2003. En mannlig pasient fikk kjevebrudd og ble lam i deler av kjeven etter at tannlegen skulle fjerne en visdomstann i 2002. I 2001 knakk to røtter da tannlegen skulle fjerne en visdomstann hos en mannlig pasient.

En spesialist som har uttalt seg til Fylkeslegen i Aust-Agder sier en av pasientene måtte gjennomgå et «smertehelvete» som følge av inngrepet.

Tannlegen selv sier til VG at han ikke har planer om å gå seg.

- Jeg har blitt gammel og har trappet noe ned, men har bestemt meg for å fortsette så lenge lysten er der, sier han til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere