RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til sykehus etter utforkjøring

Sist oppdatert:
To gutter på 19 og 17 år er brakt til Haukeland universitetssykehus med luftambulanse etter en utforkjøring ved Mongstad.

19-åringen er alvorlig skadd og nå til undersøkelse på Haukeland universitetssykehus. 17-åringen pådro seg sårskader. Skadeomfanget for vedkommende er uavklart, mens tilstanden er stabil, melder akuttmottaket ved Haukeland universitetssykehus klokka 18.45.

Ulykken skjedde på riksvei 57, 200 meter etter avkjøring fra Leirvåg fergekai. Politiet fikk melding klokka 16.32 mandag.

- Det var to ungdommer i bilen, en bilfører på 19 år og en passasjer på 17, begge gutter. Den ene satt fastklemt etter ulykken. Begge er transportert til Haukeland, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Vitner har sett bilen kjøre i retning fra fergekaien og opp til hovedveien. Politiet mistenker at bilen har hatt stor fart. Det var ingen andre kjøretøyer involvert i ulykken.

Statens vegvesen bistår politiet i etterforskningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere