RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr sex til handikappede

Sist oppdatert:
Nettstedet Lotus kobler funksjonsfriske «sexhjelpere» med funksjonshemmede.

Ved hjelp av offentlige midler har Lotus gått fra å være en opplysningstelefon til å bli et chattested der ett av målene er å legge til rette for sex for funksjonshemmede. Siden 2003 har et ukjent antall handikappede fra hele landet fått tilfredsstilt sine seksuelle behov via nettstedet, skriver Drammens Tidende.

Initiativtakerne legger ikke skjul på at målet med nettsiden er å etablere kontakter som kan ende med seksuelle tjenester. Men de avviser at de formidler sex.

Bakmennene har ingen kontroll med hvilken kontakt som formidles, hvem som kontakter hvem eller om prostituerte tilbyr tjenestene sine via nettsiden.

- Vi har ingen garanti for at prostitusjon ikke forekommer på chatten, men på den annen side har vi ingen prinsipielle motforestillinger mot prostituerte. Sånn har det alltid vært. Prostitusjon er ikke noe nytt, sier prosjektets sekretær, Britt-Evy Westergård, til Drammens Tidende.

Blant de som har lagt ut sin profil i chatterommet, finnes gifte menn som skriver at de vil hjelpe funksjonshemmede til et rikere sexliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere