RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt etter post-it-kast

Småbarnsmor Kirsten Schei må møte i retten, tiltalt for å ha forulempet en politikvinne da hun kastet en post-it-blokk på henne.

Kirsten Schei (38) nekter ikke for at hun kastet post-it-blokken etter politiet, men hevder hun verken siktet på eller traff politikvinnen, skriver VG.

- Det var av den gule, mellomstore typen og den hadde ikke mange arkene igjen, for den flagret og jeg hadde ikke styring på hvor den havnet, sier hun.

Post-it-kastet skjedde i april 2003, etter at drosjesjåfør Schei ble pågrepet etter å ha nektet å vedta en fartsbot. Hun nektet å betale boten før politiet pågrep en mann som tre år tidligere hadde overfalt henne.

Hun nektet å betale boten før politiet gjorde noe med saken. Da hun ble pågrepet, og ført til arresten, gjorde hun opp for seg og slapp ut samme dag.

Lappekasteren ler bare av at hun nå blir tiltalt, og hevder hun kastet lappene ut i luften samtidig som en politikvinne kom gående. Schei nekter nå å betale et forelegg på 5000 kroner etter hendelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere