RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for babydødsfall

(TV 2 Nyhetene)
Sist oppdatert:
I 20 måneder har moren ventet. Nå er hennes eks-kjæreste tiltalt for å ha tatt livet av hennes åtte måneder gamle sønn.

En mann er etter det TV 2 erfarer tiltalt for å ha tatt livet av en åtte måneder gammel gutt i Kristiansand i september i 2004. Den unge moren Jannicke Attard fikk beskjeden på telefon fra sin advokat fredag ettermiddag.

- Jeg jublet. Jeg har ventet i ett og et halvt år nå på om det blir en rettssak eller ikke. Så det var en stor lettelse det svaret jeg fikk i dag. Men, jeg gruer meg til rettssaken, sier Janicke til TV 2 Nyhetene.

Natt til 25. september 2004 våknet hun tidlig på morgenen og hadde på følelsen at noe var galt. Hun fant selv sønnen sin liggende livløs på gulvet på soverommet. Hennes tidligere kjæreste, en mann i slutten av 20-årene, ble siktet i saken, og er nå altså tiltalt for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Jannicke forteller at det har vært en stor belastning for henne å vente så lenge på tiltale. Hun har følt det som en stor ekstrabelastning å ikke vite hva som skjer, og hun gruer seg til å møte den tiltalte igjen. Hun har etter drapet bodd på Malta.

På grunn av den lange saksbehandlingstiden fryktet Jannicke at saken skulle bli henlagt.

- Jeg har bekymret meg veldig mye for om saken kom til å bli henlagt fordi det har tatt så lang tid, sier hun.

Verken den tiltaltes forsvarer eller påtalemyndigheten vil i dag kommentere saken. Rettsaken starter etter det tv 2 kjenner til i høst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere