RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for grov vold mot Ali

Sist oppdatert:
23-åringen som tilsto å ha slått Kohinoors kjæreste er tiltalt for grov vold.

23-åringen har innrømmet at han slo ned Ali Haji Mohamed Farah i Sofienbergparken mandag 6.august i fjor. Saken fikk stor oppmerksomhet i mediene da ambulansepersonellet nektet å ta med Farah til sykehuset. Farah, som er kjæreste med artisten Kohinoor Nordberg, lå nesten to uker i koma.

23-åringen var i Sofienbergparken og spilte fotball sammen med en vennegjeng da overfallet skjedde. Fotballen skal ha blitt sparket bort der 37 år gamle Ali Farah satt. Der var det også flere barn til stede. Farah ba gjengen roe ned spillingen fordi det var små barn til stede på plenen. Det fikk 23-åringen til å angripe Farah og slå ham ned.

RASER: Kohinoor raser etter at Helsetilsynet nektet å begjære påtale i ambulansesaken.

- Vi mener dette dreier seg uprovosert vold med betydelig skadefølge, sier statsadvokat Jørn Maurud til Aftenposten.no.

- Han er utrolig lei seg for hele situasjonen og hadde ikke tenkt at slaget skulle få så store konsekvenser, sa 23-åringens forsvarer, Tor Erling Staff til Nettavisen etter overfallet.

Tidligere denne måneden konkluderte Statens helsetilsyn med at ambulansesjåførene opptrådte klanderverdig, men ikke nok til å miste jobbene.

- Etter en svært grundig gjennomgang av saken, har vi konkludert med at ambulansemennene opptrådte uforsvarlig og ikke ga omsorgsfull hjelp. Men det er ikke «markant» nok til å grunnlag for påtale, sa helsedirektør Lars E. Hanssen da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere