RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tiltalt for grov voldtekt

Sist oppdatert:
En 18 år gammel gutt er tiltalt for en usedvanlig grov voldtekt i Arendal.

Overgrepet skjedde i februar i fjor, da 18-åringen var på bytur i Arendal. Ved hjelp av trusler, tvang og vold klarte gutten å få fullbyrdet voldtekten, til tross for at jenta gjorde kraftig motstand. Dette skriver agderposten.no.

Gutten, som bor på en barnevernsinstitusjon i Aust-Agder, begikk nye kriminelle handlinger til tross for at han var siktet for den grove voldtekten. I oktober ranet han en jevnaldrende gutt i Arendal sammen med en kamerat.

Dette overfallet skal ha vært svært grovt. Blant annet ble offeret sparket i ansiktet da han lå nede, enda han hadde gitt fra seg mobilen, slik 18-åringen hadde bedt om. Gutten er også tiltalt for vold og trakassering av en kvinnelig fengselsbetjent i Arendal fengsel.

Gutten ble løslatt fra varetektsfengsling etter voldtekten, til tross for at han ikke skal ha oppført seg eksemplarisk i fengselet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere