Gå til sidens hovedinnhold

Tiltalt for seksuelt overgrep på spahotell

En kvinnelig gjest hevder hun ble utsatt for overgrep av en 46 år gammel spaterapeut på Farris Bad.

Etter å ha blitt såpet inn av den mannlige spaterapeuten, skal den 28 år gamle kvinnen, som var på spa ved Farris Bad i Larvik, ha blitt utsatt for overgrep 24. juli i fjor.

Den mannlige terapeuten, som kun hadde på seg et lendeklede rundt livet, skal ha ført fingrene inn i skjeden på kvinnen under behandlingen. Kvinnen fikk sjokk, og følte det hele som uvirkelig da hun plutselig skal ha merket at terapeuten førte fingrene inn i skjeden hennes etter å ha såpet henne inn.

– Jeg rykket kroppen til meg, men han fortsatte å massere som om ingenting hadde hendt, forteller hun til Østlands-Posten .

Benekter overgrep
Nå er terapeuten fra Oslo tiltalt for seksuelt overgrep mot kvinnen. Selv benekter han imidlertid for at han utførte handlingen, og i avhør skal han ha sagt at kvinnen ønsket sex med han.

Mannens advokat Søren Øyvind Hellenes sier dette til Østlands-Posten:

- Han nekter straffskyld. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken.

Oppfordret til å være naken
Kvinnen sier at hun stusset på at det ble oppfordret til nakenhet i badstuen, selv om hun har vært på spa før. Det medførte at hun var naken under massasjen.

– Jeg ble satt ut av det. Det står at du bør være naken i badstuen. På spa tidligere har jeg fått utlevert en tøytruse, slik at en ikke føler seg så sårbar. Jeg fikk verken muligheten til det, eller å ta på meg bikinien, sier hun.

Etterforskes som voldtektssak
Politiet etterforsket opprinnelig saken som en voldtektssak, men mannen er nå tiltalt for å ha utført en seksuell handling mot en annen uten samtykke.

Hotellet beklager
– Dette er en forferdelig trist sak og en spesiell sak, sier hotelldirektør på Farris Bad, Espen Karlsen, til ØP.

- Jeg har aldri opplevd det før eller siden. Vi er ekstremt opptatt av at våre gjester skal føle seg trygge, derfor har vi også tatt denne saken meget alvorlig, sier han.

I spaavdelingen på hotellet blir det utført rundt 9.000 behandlinger årlig. Disse står rundt 50 terapeuter for.

Les flere saker fra Larvik her

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk