*Nettavisen* Nyheter.

Tipser vant ny mobil

Da har igjen en av våre lesere vunnet en ny mobiltelefon. Les hvordan du kan vinne neste gang.

Hver måned blir et av tipsene vi har mottatt trukket ut som månedens beste. Som takk for hjelpen, vinner tipseren enten en mobiltelefon eller en annen teknisk nyvinning.

Vinner i oktober
En av månedens mest sjokkerende hendelser, var drapet på Hedda Karterudseter.

19-åringen ble funnet kvalt på rommet sitt på Sogndal folkehøgskole 28. oktober, og jakten på jentas drapsmann pågår fortsatt.

Vinneren av månedens tips i oktober, er tipseren som fra første stund og gjennom etterforskningen har hjulpet oss med mye unik informasjon i saken.

Premien denne gangen er en Sony Ericsson K500i. Denne elegante mobiltelefonen har blant annet både 3D Java-spill, MP3-musikkringetoner og et brukervennlig digitalkamera.

Tipseren går nå automatisk videre i trekningen av årets tips, som er 25.000 kroner.

Mange gode tips
Mange saker kan vi takke våre observante og hjelpsomme lesere for.

Da to jenter forsvant fra Farsund, ble saken faktisk løst av at mannen de hadde overnattet hos leste i TV 2 Nettavisen at de var savnet. Dermed tok mannen kontakt med TV 2 Nettvavisen og politiet, og jentene ble brakt tilbake til familiene sine.

Den siste tidens taxi-opprør i hovedstaden, er også et av de beste tipsene vi mottok i oktober. Det er fortsatt strid mellom drosjeeiere i Oslo og styret i Oslo Taxi.

Ikke alle saker er imidlertid negative. TV 2 Nettavisen jaktet på Norges minste hund etter å ha sett dvergpincheren Sita på knapt en kilo og med 26 centimeter i mankehøyde i en lokalavis.

Chihuahuaen Twiggy på 1,1 kilo og kun 14 centimeter i høyde tok opp kampen, noe som gav både morsomme bilder og ikke minst en god sak!

Vil du tipse oss?

Det kan du gjøre enten på epost: tips@nettavisen.no

eller på SMS/MMS: NATIPS til 1984

Du kan også ringe oss på telefon: 21 00 60 10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.