RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tipsflom i bildrapssaken

Sist oppdatert:
Folk fra hele Sør-Norge ringer politiet på Romerike for å tipse om skadde biler. Men fortsatt er bildrapssaken uløst.

- Vi har fått inn ganske mange tips fra folk som har sett skadde biler, og tipsene kommer ikke bare fra Romerike, men fra hele Sør-Norge, sier politioførstebetjent Trond Øren ved Fet og Rælingen lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Knuste lykter
Etter at politiet i forrige uke gikk ut og etterlyste tre biler, en hvit Mercedes-Benz sedan, en lys Toyota Hiace og en rød, nyere personbil, har tipsene strømmet inn.

- Vi har fått inn tips om lignende biler, og har sjekket ut mange biler som står parkert med knuste lykter over et stort geografisk område, sier Øren.

Politiet på Romerike reiser ikke selv Sør-Norge rundt, men får de ulike politidistriktene til finne ut om de skadde bilene er interessante eller ikke.

Ingen meldt seg
Men til tross for de mange tipsene, har ikke politiet kommet noe nærmere føreren som kjørte ned og drepte Marita Ona (26) på riksvei 120 i Rælingen for litt over en uke siden. Ingen av de etterlyste førerne har meldt seg.

- Vi hadde en pause i helgen, men jobber nå for fullt igjen. Vi går gjennom det vi har samlet inn av informasjon, foretar nye vitneavhør og sjekker ut tipsene etter hvert som de kommer inn, sier Øren.

Politiet holder på med å kartlegge trafikkbildet ved åstedet i tidsrommet Skedsmo-kvinnen ble påkjørt, klokken 06 søndag 26. oktober.

- Vi har fått en forholdsvis bra oversikt, men vi mangler en del biler ennå.

Utelukker ingenting
- Siden de etterlyste førerne ikke har meldt seg, kan en av dem være gjerningspersonen?

- Vi vet ikke, men vi kan ikke utelukke noe som helst, sier politiførstebetjenten.

Politiet ønsker fortsatt tips på telefonnummer: 63 88 87 60

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere