RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdag kommer sola

Sist oppdatert:
Slapp av, hetebølgen er på vei: Langtidsvarselet viser godvær i hele landet frem til helga.

- Et høytrykk vil i løpet av morgendagen og onsdag føre til mye fint vær og stigende temperaturer, sier vakthavende meteorolog ved Storm Weather Center, Camilla Holmebakken.

Høytrykket kan gi ettermiddagsbyger på grunn av kraftig soloppvarming, men trolig får vi knallvær over hele landet onsdag, torsdag og fredag.

- På Østlandet kan vi vente temperaturer opp mot 27 grader. På Vestlandet 25, og i Nord-Norge kryper gradestokken mot 20 grader, sier Holmebakken.

I dag
Mandag gir et lavtrykk over Nord-Norge regn og regnbyger fra Vestlandet og nordover. Øst og sør i landet er det stort sett oppholdsvær, men en del skyer. På Østlandet får vi stedvis nedbør, men det letter i løpet av dagen.

I morgen
Tirsdag får vi noen regnbyger i Nordland og mulighet for regn i Indre Troms og Finnmark. Lenger sør vil man få noen byger i Trøndelag og skyet vær langs kysten av vestlandet.

- Det er mulighet for kuling på kysten fra Sør-Trøndelag og nordover til Nordland, sier Holmebakken.

Østlandet og Sørlandet får sol og mye fint vær i morgen.

Grå helg
- Et relativt kraftig lavtrykk er i ferd med å utvikle seg ved Island. Det vil komme innover mot oss i helgen, og truer med å pumpe inne en del nedbør i løpet av lørdag eller søndag.

Områdene sør for Stadt og Dovre er spesielt utsatt for regn. Lenger nord vil man trolig beholde fralandsvind og ganske fint vær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere