Tissepause ga selvmordsalarm

En klanglete bil og en tissepause langs Stjørdalselva førte til at tre politistasjoner, heimevernet, helikopter og hundepatruljer startet leting etter svenske Susanne Jonsson.

26.04.04 12:32

Historien som fortelles av svenske Länstidningen startet da bilen Susanne Jonsson og hennes mamma kjørte klappet helt sammen og ble satt igjen på en parkeringsplass ved E 14 i Meråker.

Samtidig benyttet Susanne anledningen til å lette på trykket nede ved Stjørdalselva.

«Sorry»
En forbipasserende observerte en henne da hun gikk ned til elva. Da han noe senere kjører forbi finner han bilen hennes låst og forlatt. Tilfeldigvis henger en lapp på en container like ved hvor det står «Sorry».

Mannen forteller det han har sett til politiet og jakten på et selvmordsoffer i gang. I løpet av kort tid ble det satt i gang en stor leteaksjon etter en blond jente som trolig hadde begått selvmord langs Stjørdalselva.

Lå og sov
Da politiet banker på hjemme hos familien i Sverige for å formidle mistanken om at datteren har begått selvmord forstår foreldrene ingenting. Susanne ligger jo i seng og sover, svarer de.

- Jeg forstår ikke hvorfor ingen med det første ringte hjem til mine foreldre og spurte om bilen. Da hadde ingenting hendt, sier Susann til avisen.

Susann og hennes mamma hadde nemlig blitt hentet av faren etter kort tid og helt udramatisk kjørt hjem.

I tillegg til at hun har fått en god norske-historie å fortelle har hun lært en ting av episoden: - I Norge skal man aldri parkere bilen for å gå ned til elva og tisse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag