RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To barn alvorlig skadd i frontkollisjon Øvre Eiker

To barn, tre og fem år gamle, ble alvorlig skadd da en personbil og en tankbil kolliderte på E134 i Øvre Eiker i Buskerud fredag ettermiddag.

Barna satt i personbilen. Den kvinnelige føreren av denne bilen fikk moderate skader, opplyser Oslo universitetssykehus til Drammens Tidende.

Ulykken skjedde da et av kjøretøyene kom over i feil kjørefelt, ifølge politiet. Hvilket kjøretøy det gjelder er ikke avklart.

– To av de skadde er fløyet til Ullevål sykehus, mens den tredje ble sendt i ambulanse, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Føreren av tankbilen kom fra ulykken uten fysiske skader.

E134 forbi ulykkesstedet ble stengt da meldingen om ulykken kom klokken 13.30 fredag. Både Vegvesenets ulykkesgruppe, politiet og havarikommisjonen skal granske ulykkesstedet.

Havarikommisjonen er tilkalt fordi det ene kjøretøyet var en tankbil. I 17-tiden var undersøkelsene ferdige, og det gjensto bare opprydding på stedet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere