RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To døde etter kollisjon med buss

Sist oppdatert:
To unge menn omkom da en buss og en personbil kolliderte på strekningen mellom Gol og Hemsedal.

- Jeg kan bekrefte at det har vært en kollisjon mellom en buss og en personbil mellom Robru og Ulsåk på Riksveg 52 fra Gol mot Hemsedal like før klokken 14, sier operasjonsleder i Nordre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

To unge menn omkommet
Operasjonsleder ved Hønefoss politistasjon opplyser at det var to unge menn på 16 og 25 år i bilen. Den ene døde på stedet, mens den andre døde på vei til sykehus.

Den 16 år gamle gutten var fra Romerike, 25-åringen fra Askim.

TV 2 Nettavisen skrev tidligere at de to personene var en del av et større følge som befant seg i en minibuss på samme veistrekningen mot Gol. Dette avkreftes av polititet.

Bussjåføren uskadd
Det var ingen passasjerer om bord i bussen personbilen kolliderte med. Bussjåføren skal ha kommet fra ulykken uten fysiske skader.

Lensmann Per Egil Garborg i Gol og Hemsedal opplyser at personbilen til de to mennene fikk en skrens og kom over i bussens kjørefelt.

Veien ved ulykkestedet er stengt, og det er omkjøring til fylkesvegen mellom Hemsedal og Gol. Det skal være svært glatt i området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere