To døde og åtte skadd i bilkrasj

Foto: (Scanpix)

To personer mistet søndag livet og minst åtte ble skadd i bilulykker i Sandnes, Sandefjord og i Østfold.

08.02.04 17:11

En mann omkom og sju andre personer er skadd, tre av dem alvorlig, etter at en personbil kolliderte på E39 i Sandnes i Rogaland søndag formiddag.

Kolliderte med varebil
- Ulykken skjedde på en bru som går over en del av Sandnes, like før klokken 10 søndag, sier operasjonsleder Arild Bjørnevoll i Rogaland politidistrikt til NTB.

Bilen kom trolig over i feil kjørebane og kolliderte deretter med varebilen og en personbil, sier han.

De tre som er hardest skadd, ligger på intensivavdelingen på Sentralsjukehuset i Rogaland.

Også de tre personene som kom fra ulykken med lettere skader, er ifølge Bjørnvoll brakt til Sentralsjukehuset i Rogaland.

-Tilstanden er søndag ettermiddag kritisk og ustabil for den ene av de tre som ble hardest skadd i ulykken, opplyser Sentralsjukehuset i Rogaland til NTB.

For en annen er tilstanden kritisk, men stabil. For den tredje av de hardest skadde blir tilstanden betegnet som alvorlig.

To av de fire personene som ble lettere skadd i ulykken, er utskrevet. Samtlige fem som fortsatt er på sykehuset, skal opereres, får NTB opplyst.

Omkom i frontkollisjon
Ved Skjeberg i Østfold omkom en mann i slutten av 30-årene i en frontkollisjon mellom en trailer og en personbil på E6 søndag morgen.

-Mannen som omkom, var fører i personbilen.Ingen andre personer kom til skade i ulykken, opplyser operasjonsleder Rune Arneberg i Østfold politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om kollisjonen klokken 8.23.

To til sykehus
I Sandefjord ble en mann fraktet til sykehus etter at to biler kolliderte. Mannen skal ha pådratt seg bryst- og nakkeskader.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.