To døde, to alvorlig skadet i trafikkulykke

Foto: Sundgård, Henrik

Personbil mot vogntog på E39 vest for Vinjeøra i Sør-Trøndelag.

13.12.11 12:32

En personbil med fem passasjerer kolliderte med et vogntog ved Vinjeøra mandag kveld.

- To personer omkom og tre personer ble alvorlig skadet i en trafikkulykke, opplyser operasjonsleder Wiktor Pedersen i Sør-Trøndelag politidistrikt til Nettavisen.

Det var 39 år gamle Raymond Svenøy fra Eide på Nordmøre og hans åtte år gamle sønn Adrian Svenøy som omkom i ulykken, opplyser Nordmøre og Romsdal politidistrikt tirsdag.

De tre skadde er blitt fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim.

Adressa skriver tirsdag at det var en familie på fem fra Nordmøre som satt i personbilen. Faren og sønnen på åtte år omkom, ifølge politiet. Moren skal ifølge St. Olavs Hospital være lettere skadd, mens de to andre barna har pådratt seg alvorlige skader.

Føreren av vogntoget er fysisk uskadd etter kollisjonen.

Personbilen skal være totalvraket etter sammenstøtet.

- Det ser ut som at vogntoget har fått sleng og at hengeren har truffet personbilen. Både hengeren og personbilen ligger utenfor veien. Hengeren har stoppet i et tre og bilen er inneklemt ved den ene enden på hengeren, rapporterte journalist Helga Hjort Hol i Søvesten fra ulykkesstedet.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men det var glatte veier i distriktet. Havarikommisjonen dro til stedet for å foreta sporsikring.

E39 vest for Vinjeøra ble sperret i begge retninger etter ulykken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.