RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To framstilles for varetekt

To menn er siktet og blir i dag framstilt for varetektsfengsling etter at en mann ble funnet død i en bolig i Karasjok fredag.

Politiet mener at den omkomne, en mann i 50-årene, ble forlatt i hjelpeløs tilstand og senere døde i en enebolig i Karasjok fredag og karakteriserer foreløpig dødsfallet som mistenkelig.

Operasjonsleder Svein-Tore Jacobsen i Østfinnmark politidistrikt utelukker ikke at siktelsen kan bli endret, når resultatet av flere undersøkelser, åstedsundersøkelser og obduksjonsrapporten foreligger.

Den døde ble funnet i boligen til en av de siktede. Tre menn ble pågrepet, men den ene er sluppet i helgen etter avhør. De to andre blir mandag begjært varetektsfengslet, siktet etter straffelovens paragraf 242.

Her heter det at den som hensetter en annen i hjelpesløs tilstand eller medvirker til det, straffes med fengsel i inntil tre år. Har forbrytelsen døden til følge, straffes den skyldige med fengsel i inntil seks år.

Av hensyn til den videre etterforskningen vil ikke politiet ut med detaljer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere