RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To fulle menn

Sist oppdatert:
Tisset igjen - i Spikersuppa. Les politiloggen fra søndag kveld her.

Tisset i Spikersuppa
OSLO SENTRUM: Kl. 17.21 fikk politiets Operasjonssentral melding om to personer som oppførte seg helt rabiat i Spikersuppa i Oslo sentrum. Det var to fulle menn som tisset i vannet og slo om seg med store greiner. Politiet bortviste de to fra området rundt Spikersuppa i 24 timer – to menn på hhv. 31 og 27 år.

Narkotika ga magesmerter
TØYEN: I går ettermiddag kl. 17.02 ble det fra Tøyen T-banestasjon meldt om at det lå en mannsperson på bakken mellom banen og linjene. Politiet rykket ut til stedet, og fant en 32 år gammel narkoman som hadde magesmerter pga. at han satt seg et skudd – og at han pga. smertene hadde lagt seg ned. Politiet kjørte mannen til Legevakten.

Brann i container på Ellingsrud
ELLINGSRUD: Nesten kvart på seks i går kveld ble det meldt om en brann i en container på Ellingsrudåsen skole. Brannvesenet var på stedet og slukket brannen. Politiet skriver en ordinær brannmelding; ikke noe så ut til å være skadet.

Uheldig billist
MANGLERUD: Kl. 18.21 kontrollerte politiet en bil i Manglerud krets. Føreren var en 26 år gammel kvinne som viste seg å ikke ha gyldig førerkort. Dette var beslaglagt tidligere pga. promillekjøring. Føreren hadde heller ikke på seg bilbelte, og fikk gebyr for dette og for ikke å ha med seg førerkort. I tilegg ble vedkommende anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Billettløs reise ga stort gebyr
GRORUD: En mann på 40 år fikk NOK 900,- i gebyr for å ha reist uten gyldig billett på en buss til Grorud i går kveld kl. 20.37. Mannen slo seg vrang og ville ikke oppgi personalia, men da politiet kom til stedet, kom personalia ”på bordet.”. Saken løste seg med gebyret.

Segnet om i politivakta
OSLO SENTRUM: Kl. 03.15 i natt kom det inn en mann på politivakta i Sentrum politistasjon og fortalte at han hadde fått bank av flere personer nederst i Karl Johans gate. Han hevdet at de som hadde gitt han juling hadde påført han slag ved hjelp av et balltre. Den 21 år gamle mannen var litt blodig og klaget over smerter i tenner og i hodet. Før han fikk inngitt noen anmeldelse segnet han om. Legevakte kom til stedet og kjørte mannen til Ullevål Universitetssykehus. Saken er å betrakte som en legemskrenkelse.

Innbrudd med vinkelsliper
RÅDHUSPLASSEN: Fra en butikk på Rådhusplassen ble det i natt kl. 02.21 meldt om et tyveri ved bruk av vinkelsliper. Politiet kom til stedet og fant en åpen dør og vinkelsliperen, men det virket ikke som om tyven(e) hadde fått med seg noe. Politiet etterforsker saken og det finnes vitner til innbruddet. Vinkelsliperen ble selvsagt sikret med tanke på fingeravtrykk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere