RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To hus brant til grunnen

Foto: TV 2
To hus, det ene med tre leiligheter og en hybel, brant helt ned til grunnen julaften kveld. Ingen var hjemme da brannen brøt ut.

Politiet fikk melding om brannen på Hjelmås i Lindås kommune i Hordaland klokken 1841 julaften kveld. Det var brutt ut brann i et hus med tre leiligheter og en hybel. Brannen spredte seg fort til nabohuset, en enebolig, som lå tett opptil.

- Det ser ut som dette også ryker til, sier operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge naboer politiet har vært i kontakt med, var det ingen folk til stede da det begynte å brenne. Ettersom det ene huset er delt opp i flere boenheter, tør ikke operasjonsleder Andersen spekulere i hvor mange som faktisk er blitt husløse.

- Vi har ikke fått kontakt med huseierne enda. Det er litt feil kveld å begynne å oppspore dem, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere