RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

To kvinner angrepet med kniv

(Foto: Knut Falch / SCANPIX)
Sist oppdatert:
En kvinne ble stukket og og den andre rispet med kniv i Oslo sentrum tidlig torsdag ettermiddag. Politiet jakter nå på tre menn.

- En kvinne er knivstukket eller skåret i armen og har fått et stort kutt. Den andre er rispet. Ingen av de to er livstruende skadet, sier operasjonsleder Inge Brekke ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet leter nå to menn av utenlandsk opprinnelse og en tredje person med norsk utseende som ifølge kvinnene skal ha stått bak angrepet. De tre skal være i alderen 20 til 25 år.

Dårlig beskrivelse
Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 13.14 torsdag. De to kvinnene kom inn på metadonsenteret på Bygdø Allé, som igjen varslet politiet. De to skal etter det TV 2 Nettavisen kjenner til være klienter ved senteret.

- De to skadde har gikk et dårlig signalement av de tre mennene. Vi vet ikke om de fem kjente hverandre fra før. Vi vet heller ikke helt hva som førte til at de ble angrepet, sier Brekke til TV 2 Nettavisen.

Truet kvinnene
Kvinnene har forklart til politiet at de møtte de tre mennene et sted på Riddervollsplass like ved Ukranienborg. De tre mennene skal ha oppført seg truende og en av dem stakk og rispet de to kvinnene med kniv.

Kvinnene, som er i alderen 20 til 30 år, ble senere fraktet til legevakten med ambulanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere